Bentley en Rolls-Royce auto's gebouwd tussen 1997 en 2010

Tussen 1997 en 2010 introduceerde Bentley verschillende opmerkelijke modellen. De Bentley Arnage, gelanceerd in 1998, was een luxueuze sedan die traditionele Britse styling combineerde met moderne technologie. Hij bood krachtige motoropties en een verfijnd interieur, waardoor het een populaire keuze werd onder liefhebbers van luxe auto's. De Bentley Continental GT, geïntroduceerd in 2003, was een baanbrekende grand tourer die sportiviteit combineerde met weelde. Het gestroomlijnde design, de geavanceerde functies en de indrukwekkende prestaties maakten er een gewild model van.

Rolls-Royce daarentegen bracht in 1998 de Silver Seraph uit, het eerste Rolls-Royce model dat onder BMW-eigendom werd geproduceerd. Het model had een klassiek design, een ruim en luxueus interieur en reed soepel. De Rolls-Royce Phantom, geïntroduceerd in 2003, werd in deze periode het vlaggenschip van het merk. Hij toonde ongeëvenaarde luxe, voortreffelijk vakmanschap en geavanceerde technologie, waardoor Rolls-Royce's reputatie als het summum van automobiele luxe werd verstevigd.

Zowel Bentley als Rolls-Royce auto's die tussen 1997 en 2010 zijn gebouwd, zijn voorzien van geavanceerde technologie en techniek. Deze omvatten functies zoals geavanceerde ophangingssystemen, ultramoderne infotainmentsystemen en verfijnde aandrijflijnen, allemaal gericht op het bieden van een superieure rijervaring.

Ook voor onderdelen van deze auto's kun je bij ons terecht. Kun je het onderdeel dat je zoekt niet vinden op onze website? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.